Kindervakantiewerk Swartbroek

Coronamaatregelen KVW 2020

Beste ouder(s)/verzorger(s), 


Zoals jullie allemaal wel weten leven we momenteel in een vreemde tijd, die van ons allen verlangt dat we ons momenteel aan de regels die ons opgelegd zijn moeten houden. Dit doen we ook allemaal om ieder zijn gezondheid te garanderen.


Dus zoals u wellicht kunt begrijpen zullen wij aan onze KVW Week ook regels moeten stellen. Want zonder deze regels kunnen wij helaas geen KVW week organiseren voor uw kind(eren).

Na overleg met de Koepel KindervakantiewerkWeert, de Gemeente Weert & de veiligheidsregio Limburg – Noord komen wij nu tot het volgende: 

 
-         De week is van maandag 10 augustus t/m donderdag 13 augustus (Dit is nog onder voorbehoud, aantal dagen zijn nog nader te bepalen. Hangt ook af van het aantal aanmeldingen) 
-         Inschrijvingen die we na vrijdag 26 juni nog ontvangen zijn NIET geldig. 
-         De week wordt georganiseerd voor alle kinderen die bij de start op 10 augustus 4 jaar zijn t/m groep 8 van de basisschool. 
-         Het programma wordt op een later moment bekend gemaakt.
-         We starten iedere morgen om 09.00 uur. 
-         Het ophalen/brengen van uw kind(eren) zal via een speciaal ophaal/breng protocol verlopen. Dit zullen wij tijdig met u delen.
-         De opgave is dit jaar geheel kosteloos. 
-         Alle activiteiten vinden in en of rondom het dorp plaats.
-         Helaas kan het Kamp van groep 6 t/m 8 niet doorgaan (maar mogelijk volgt er wel een super gaaf avondprogramma voor deze groepen) 
-         Opgeven voor bepaalde dagen en of dagdelen is helaas niet mogelijk, enkel voor een gehele week. 
-         Alle Ouders krijgen voorafgaand aan de KVW week op zaterdag ( 8 augustus) een telefoontje van de leiding voor een checkgesprek.
-         Mocht uw kind(eren) verkoudheidsklachten of koorts hebben dan verzoeken wij u om uw kind(eren) thuis te laten. 
-         Mocht uw kind(eren) in de loop van de week last hebben van bovengenoemde klachten dan zijn we genoodzaakt om uw kind(eren) naar huis te sturen, bestuur zal dan verder contact met u opnemen over de rest van de week. 
-         In de week zelf organiseren wij activiteiten aan de hand van de richtlijnen van het RIVM en Jeugdwerk Limburg. Deze kunt u lezen op onze site http://kvwswartbroek.nl onder het kopje ‘Coronamaatregelen KVW 2020’ 
-         Ook onze algemene huisregels blijven van kracht ook deze staan op bovengenoemde website onder het kopje ‘huisregels’ 
-         Uiteraard zijn bovenstaande richtlijnen ook van kracht voor onze leiding. 
-         De Gemeente Weert en of de veilgheidsregio Limburg – Noord kunnen te allen tijde beslissen dat de KVW week toch geen doorgang kan vinden, mocht dat gebeuren dan hopen wij op uw begrip. 

* Iedere KVW in de gemeente Weert is vrij in het bepalen van de invulling van de week mits zij zich houden aan de richtlijnen van het RIVM. Het kan dus zo zijn dat andere KVW's andere keuzes hebben genomen over het wel of niet aanbieden van een alternatief programma. Wij vragen hier uw begrip en respect voor!Hieronder vind u de link naar de site van Jeugdwerk Limburg. Hier kunt u de richtlijnen lezen die wij als hou vast aanhouden voor het organiseren van onze week. 

https://www.jeugdwerklimburg.nl/ons-aanbod/corona

Mocht u naar aanleiding van dit bericht of het lezen van de richtlijnen nog vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We hopen dat we er op deze manier toch met iedereen een fantastische week van kunnen maken.