Kindervakantiewerk Swartbroek

Coronamaatregelen KVW 2021

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Zoals jullie allemaal wel weten leven we momenteel nog steeds een beetje in een rare tijd, die van ons allen verlangt dat we ons momenteel aan de regels die ons opgelegd zijn moeten houden. Dit doen we ook allemaal om ieder zijn gezondheid te garanderen.

 
Dus zoals u wellicht kunt begrijpen zullen wij aan onze KVW Week ook dit jaar weer een aantal regels en richtlijnen moeten stellen. Want zonder deze regels en richtlijnen kunnen wij helaas geen KVW week organiseren voor uw kind(eren).

 
-         Inschrijvingen die we na vrijdag 25 juni nog ontvangen zijn NIET geldig.

-         De week wordt georganiseerd voor alle kinderen die in de zomervakantie 4 jaar zijn of worden t/m groep 8 van de basisschool.

-         DIT JAAR MOGEN DE KINDEREN VAN DE BRUGKLAS OOK NOG MEEDOEN

-         Het volledige programma wordt op een later moment bekend gemaakt.

-     Als de maatregelen het dan nog toelaten gaan we met de groepen 6t/m *brugklas* 2 nachten op kamp (woensdag + donderdag)

-         We starten iedere morgen om 09.00 uur.

-         Het ophalen/brengen van uw kind(eren) zal via een speciaal ophaal/breng protocol verlopen. Dit zullen wij tijdig met u delen.

-         Opgeven voor bepaalde dagen en of dagdelen is helaas niet mogelijk, enkel voor een gehele week.

-         Mocht uw kind(eren) verkoudheidsklachten of koorts hebben dan verzoeken wij u om uw kind(eren) thuis te laten.

-         Mocht uw kind(eren) in de loop van de week last hebben van bovengenoemde klachten dan zijn we genoodzaakt om uw kind(eren) naar huis te sturen, bestuur zal dan verder contact met u opnemen over de rest van de week.

-         In de week zelf organiseren wij activiteiten aan de hand van de richtlijnen van het RIVM en Jeugdwerk Limburg. Deze kunt u lezen op onze site http://kvwswartbroek.nl onder het kopje ‘Coronamaatregelen KVW 2021’

-         Ook onze algemene huisregels blijven van kracht ook deze staan op bovengenoemde website onder het kopje ‘huisregels’

-         Uiteraard zijn bovenstaande richtlijnen ook van kracht voor onze leiding.

-         De Gemeente Weert en of de veilgheidsregio Limburg – Noord kunnen te allen tijde beslissen dat de KVW week toch geen doorgang kan vinden, mocht dat gebeuren dan hopen wij op uw begrip.