Kindervakantiewerk Swartbroek

Inschrijven KVW 2022

Kindervakantiewerkweek 2022

 
Het duur wellicht nog even, maar de leiding is alweer volop bezig om ook dit jaar een te gekke KVW Week neer te zetten.

 
KVW 2022: maandag 22 augustus t/m vrijdag 26 augustus

 
Het thema van dit jaar blijft nog even geheim, maar het wordt een week vol met avonturen. Uiteraard zullen onze jaarlijkse activiteiten zoals het Stadsspel, de Zeskamp het kamp voor de bovenbouw (gr. 6 t/m 8) en de afsluitende Vlaamse kermis ook dit jaar niet ontbreken.

Voorgaande jaren hebben we om een kopie van het paspoort of legitimatiebewijs gevraagd. Dit is echter NIET meer nodig. Opgeven is mogelijk door bijgevoegd opgaveformulier helemaal ingevuld in te leveren + €25,00 euro inschrijfgeld per kind over te maken of contant mee te nemen.

 
Opgeven is mogelijk op de volgende data:

- Zondag 29 Mei (Swartbroekse dag) van 13:00 tot 17:00 uur in de MFA.

- Donderdag 02 Juni van 14.30 tot 16.30 bij Basisschool Swartbroek (Leiding zal dan aanwezig zijn)

 
Voor opgaven op zondag 29 Mei vragen wij u het inschrijfgeld vóór zaterdag 28 mei 20:00 uur naar ons overgemaakt te hebben op het volgende bankrekeningnummer, of op de dag zelf gepast te betalen.

 Voor opgaven op donderdag 02 Juni, kunt u het geld gepast meenemen.

  NL85RABO 0156 9229 91

T.a.v. STG. KVW Swartbroek

* A.u.b. Voor- en achternaam van de kinderen in de omschrijving erbij zetten. *

Let op: De inschrijving is pas compleet als we het inschrijfforumlier en het bijbehorende inschrijfgeld hebben ontvangen, betalen ná 02 juni wil zeggen GEEN opgaven.
 

INSCHRIJVEN NA DEZE DATUMS IS ECHT NIET MEER MOGELIJK, DIT I.V.M. RESERVERINGEN!

KVW Swartbroek is bedoeld om de jeugd van Swartbroek een gezellige week te bezorgen. Natuurlijk mogen ook kinderen van buiten Swartbroek met ons meedoen. Alle kinderen die in de zomervakantie 4 jaar zijn of worden t/m groep 8 van de basisschool mogen deelnemen.

We starten deze week iedere morgen om 09:00 uur en afhankelijk van de dag zullen we rond de klok van 16:00 uur afsluiten. De bovenbouw (gr. 6 t/m 8) gaat op donderdag op kamp! Een aantal weken voor de KVW week zal ons definitieve programma met alle nodige informatie op onze website verschijnen. En alle kinderen die zich hebben opgegeven zullen per mail deze informatie ook nog ontvangen.

Wat we verder nog allemaal gaan doen blijft zoals gezegd nog een grote verassing, maar de leiding is al druk bezig met het verzinnen en uitwerken van superleuke activiteiten!

Mochten er toch nog vragen zijn dan kunt u ten alle tijden contact opnemen met Celine of Laura via onderstaande telefoonnummers en of een email sturen aan : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Celine Smolenaers: 06-53722943

Laura Coolen: 06-12218022

 
Op de hoogte blijven van al onze bezigheden en nieuwtjes, neem een kijkje op: www.kvwswartbroek.nl of onze facebook: kindervakantiewerk Swartbroek.

Inschrijfformulier KVW 2022