Kindervakantiewerk Swartbroek

Opgaves 2020

Opgaveformulier KVW 2020 


Opgave KVW 2020


Lieve ouders/verzorgers, opa's en oma's en andere belangstellende, 

De vooruitzichten zijn onzeker, maar wij als leiding van KVW Swartbroek zijn met veel enthousiasme begonnen aan de organisatie van weer een té gekke week, deze zal zijn van: van maandag 10 t/m vrijdag 14 augustus 2020. Voorgaande jaren hebben we om een kopie van het paspoort of legitimatie bewijs gevraagd. Dit is echter NIET meer nodig. Opgeven is mogelijk door bovenstaand opgave formulier ingevuld in te leveren. Dit zal mogelijk zijn door het opgave formulier in te scannen of duidelijk te fotograferen en vervolgens te mailen aan:


Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De aanmelding is alleen geldig wanneer ook het inschrijfgeld a 23 euro per kind voldaan is via banknummer:

NL 85 RABO 0156 9229 91

TNV STG. KVW Swartbroek

Vermeld hierbij de naam van uw kind of kinderen. Wanneer er voor meerdere kinderen betaald wordt, dit graag in 1 overboeking.


Opgeven kan tot en met woensdag 6 mei.


Inschrijven na deze datum is niet meer mogelijk. Na inschrijving en betaling kunnen wij het inschrijfgeld alleen terug uitkeren wanneer er sprake is van overmacht. Dit omdat we van tevoren zaken moeten reserveren en aanbetalen. Graag hiervoor uw begrip. Overmacht zal in dit geval ook betekenen dat het inschrijfgeld teruggestort zal worden wanneer de KVW week helaas toch niet door kan gaan.


Wij als leiding vinden het jammer dat we jullie niet tijdens de opgave te woord kunnen staan en evt. vragen kunnen beantwoorden.

Mocht u hier behoefte aan hebben, neem gerust contact op met:

Celine Smolenaers: 06-53722943 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laura Coolen: 06-12218022 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We zouden graag willen weten of er interesse is in een info avond. Dit kunt u aangeven op het opgave formulier.

Wij hopen op veel aanmeldingen en maken we er samen een creatieve, grappige en vrolijke week van!


Groeten, 
Bestuur en Leiding 
Kindervakantiewerk Swarbroek