Kindervakantiewerk Swartbroek

KVW Boekje 2022

Beste Kinderen & Ouder(s)/Verzorger(s), 

 

 
Ja hier is het KVW-boekje dan eindelijk, En nu weten jullie ook het thema van dit jaar, namelijk: ' KVW OP EXPEDITIE'  
 
Ben je benieuwd wat we in de week allemaal gaan doen? Klink dan gauw op het linkje hieronder want hier vinden jullie ons KVW-boekje met het programma! Lees het boekje a.u.b. goed door hierin staat namelijk hoe laat wij jullie iedere dag verwachten, maar ook hoe laat jullie weer opgehaald mogen worden.

mochten er toch nog vragen zijn dan horen wij deze graag. Dit kan d.m.v. het sturen van een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of contact op te nemen met Laura Coolen of Celine Smolenaers (Zie contactgegevens in het boekje) 
Rust goed uit en geniet vooral van jullie welverdiende vakantie en dan zien we jullie allemaal maandag 22 augustus om 09:00 uur op het voetbalveld voor de aller coolste week van het jaar! 
 

 


KVW Boekje 2022

Huisregels

- Iedereen behoort zich fatsoenlijk te gedragen naar de normale normen en waarden.

- Alle kinderen moeten de kans krijgen op een leuke week. Pesterijen en agressief gedrag worden niet getolereerd.

- Opgaven is deelname aan een complete week, meedoen aan enkele dagen kan helaas niet.

- Om een goed verloop van het programma te kunnen waarborgen is het belangrijk dat de kinderen op tijd op de verzamelplaats zijn.

- Het meenemen van gepaste kleding, zonnebrandcrème, maar ook eten en voldoende drinken wordt door ons gestimuleerd. Dit blijft echter de verantwoordelijkheid van de ouders.

- Het is niet toegestaan om geld, mobiele telefoons of energie dranken (bv. red bull) mee te nemen naar KVW.

- De fietsen die de kinderen nodig hebben, dienen in orde te zijn. (Licht, remmen, ...)

- KVW Swartbroek behoudt zich het recht voor om kinderen die de huisregels ernstig overtreden, verdere deelname aan de week te ontzeggen.

- Het gebruik van mobiele telefoons door de leiding tijdens de week is beperkt. De vermelde contactpersonen eerder in deze brief zijn de gehele week ALLEEN BIJ BELANGRIJKE ZAKEN TELEFONISCH BEREIKBAAR.

Contact


Voor vragen kun je altijd terecht bij de volgende personen : 

 
Celine Smolenaers: 06-53722943 of Laura Coolen: 06-12218022 

Of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.